• Gratis verzending vanaf € 50
  • Binnen straal van 10 Km persoonlijk bezorgd
  • Daarbuiten aan huis geleverd via postnl

Almo Nature Kat Daily met Kip

Almo Nature Daily Mousse met Kip is natuurlijke, zeer smakelijke kattenvoeding. Gemaakt uit enkel hoogwaardige grondstoffen.

Lees meer

€ 0,69 Inclusief 21% BTW
Op voorraad

Volledige omschrijving:

Almo Nature Daily Mousse met Kip is natuurlijke, zeer smakelijke kattenvoeding. Gemaakt uit enkel hoogwaardige grondstoffen.

  • zonder conserveringsmiddelen
  • hoogwaardige ingrediënten
  • in blikjes van 85 gram 

Almo Nature Daily Mousse met Kip is slechts beperkt aangevuld met vitaminen en mineralen. Op deze manier vormt het een uitgebalanceerde maaltijd met een perfect voedingsprofiel. Het taurine dat aanwezig is in het voer blijkt een essentieel onderdeel voor katten. Deze stof wordt namelijk niet in voldoende mate aangemaakt door de kat zelf en dient dus aangevuld te worden. Het helpt om zowel het gezichtsvermogen, als de hartfunctie van uw kat te ondersteunen. Daarnaast zorgt taurine ervoor dat de huid en vacht van uw kat verzorgd worden. Almo Nature Daily Mousse met Kip geeft uw kat een glanzende vacht en een mooie gezonde huid. Dankzij de hoge mate van natuurlijke ingrediënten zit het voer vol met voedingsstoffen en is het rijk van smaak. Hierdoor zal vrijwel elke kat ervan smullen. 

De houdbaarheid van Almo Nature Daily Mousse met Kip staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.

Voedingsadvies

Het is aan te bevelen de dagelijkse hoeveelheid over minstens twee maaltijden te verdelen. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer. Bewaar het voer op een droge plek en sluit het goed af.
 
Voedingstabel Almo Nature Daily Mousse met Kip

Gewicht in KG Hoeveelheid voer in gram
4 110 – 140 (35 droogvoer)
6 165 (55 droogvoer)
8 220 (70 droogvoer)
10 275 (85 droogvoer)
12 330 (105 droogvoer)

Nieuw in de webshop

Onze merken

go-native download (4) download (3) download (5) jarco Profine_zwart images SJEF_CUISINE_Logo download (2) images (1) download red-mills-leaderLogo TB_logo 0f65f77df35bc7cc4139dcdb5bce06390978e430 LogofuerPG_2 laroy-logo-ddhome_200x131

PetsYmotion dier & kado

iDEALpostnl