• Gratis verzending vanaf € 50
  • Binnen straal van 10 Km persoonlijk bezorgd
  • Daarbuiten aan huis geleverd via postnl

Jarco Dog Mini Adult Zalm

Natural Mini Adult Zalm is een natuurlijke uitgebalanceerde premium voeding. De Natural Mini Adult Zalm is speciaal ontwikkeld voor een gevoelige huid, maag en darm en voor honden met een voorkeur voor vis. Door het gebruik van zalm als eiwitbron is...

Lees meer

Specificaties
  • Levensfase:Adult
  • Merk:Jarco
  • Smaak:Vis
€ 16,50 Inclusief 21% BTW
Op voorraad

Volledige omschrijving:

Natural Mini Adult Zalm is een natuurlijke uitgebalanceerde premium voeding. De Natural Mini Adult Zalm is speciaal ontwikkeld voor een gevoelige huid, maag en darm en voor honden met een voorkeur voor vis. Door het gebruik van zalm als eiwitbron is de Natural Mini Adult Zalm zeer licht verteerbaar, rijk aan Omega-3 vetzuren en door de toevoeging van extra zalmolie gezond voor huid en vacht.

De Natural Mini Adult Zalm bevat een unieke samenstelling die het immuunsysteem ondersteunt en voor gezonde spieren, vacht en darmflora zorgt. Door de met zorg geselecteerde natuurlijke ingrediënten, krijgt uw hond alles ter ondersteuning van de gezondheid in de juiste verhoudingen. De Natural Mini Adult is geschikt voor rassen met een volwassen gewicht van 2 -10 kg.

Mini Adult Zalm

Gerelateerde producten

Nieuw in de webshop

Onze merken

images download (3) Profine_zwart LogofuerPG_2 SJEF_CUISINE_Logo download download (2) red-mills-leaderLogo laroy-logo-ddhome_200x131 go-native TB_logo jarco images (1) download (5) 0f65f77df35bc7cc4139dcdb5bce06390978e430 download (4)

PetsYmotion dier & kado

iDEALpostnl