• Gratis verzending vanaf € 50
  • Binnen straal van 10 Km persoonlijk bezorgd
  • Daarbuiten aan huis geleverd via postnl

Jarco Dog Sensitive Insect

Natural Sensitive Insect is een hoogwaardige natuurlijke en gezonde premium voeding. Deze voeding is uitgebalanceerd en speciaal ontwikkeld voor de gevoelige hond. De combinatie van natuurlijke ingrediënten, vitaminen en mineralen is geselecteerd...

Lees meer

Specificaties
  • Levensfase:Adult, Speciaal voer
  • Merk:Jarco
  • Smaak:Vega, Overig
€ 23,95 Inclusief 21% BTW
Op voorraad

Volledige omschrijving:

Natural Sensitive Insect is een hoogwaardige natuurlijke en gezonde premium voeding. Deze voeding is uitgebalanceerd en speciaal ontwikkeld voor de gevoelige hond. De combinatie van natuurlijke ingrediënten, vitaminen en mineralen is geselecteerd ter ondersteuning van het immuunsysteem en de spijsvertering van uw hond. Natural Sensitive Insect is volledig granen- en tarwe glutenvrij en uitermate geschikt voor de gevoelige hond door het gebruik van één hypo-allergene eiwitbron: De black soldier fly larven! Deze hebben ook nog eens een zeer hoge opneembaarheid van 98%.
Door gebruik te maken van insecten in deze sensitive lijn, staan wij als Jarco achter duurzame kweek, nauwelijks CO2 uitstoot en zeer lage ecologische voetafdruk. Natural Sensitive Insect bevat ook glucosamine, chondroitine sulfaat en extra zalmolie die bijdraagt aan een glanzende vacht en gezonde huid.

Natural Sensitive Insect

Gerelateerde producten

Nieuw in de webshop

Onze merken

lOGOGROOT red-mills-leaderLogo jarco Profine_zwart laroy-logo-ddhome_200x131 TB_logo download images (1) download (3) LogofuerPG_2 images download (2) 0f65f77df35bc7cc4139dcdb5bce06390978e430 download (4) download (5)

PetsYmotion dier & kado

iDEALpostnl