• Gratis verzending vanaf € 50
  • Binnen straal van 10 Km persoonlijk bezorgd
  • Daarbuiten aan huis geleverd via postnl

Jarco Dog Sensitive Lam

Natural Sensitive Lam is een hoogwaardige natuurlijke en gezonde premium voeding. Deze voeding is uitgebalanceerd en speciaal ontwikkeld om aan de energie- en voedingsbehoefte van alle rassen te voldoen. De combinatie van natuurlijke ingrediënten,...

Lees meer

Specificaties
  • Merk:Jarco
  • Smaak:Vlees
  • Levensfase:Adult
€ 19,95 Inclusief 21% BTW
Op voorraad

Volledige omschrijving:

Natural Sensitive Lam is een hoogwaardige natuurlijke en gezonde premium voeding. Deze voeding is uitgebalanceerd en speciaal ontwikkeld om aan de energie- en voedingsbehoefte van alle rassen te voldoen. De combinatie van natuurlijke ingrediënten, vitaminen en mineralen is geselecteerd ter ondersteuning van het immuunsysteem en de spijsvertering van uw hond. Natural Sensitive Lam is tarwe glutenvrij en uitermate geschikt voor de gevoelige hond.

Door de lam in combinatie met extra rijstzemelen, heeft deze Sensitive voeding een zeer gunstig effect op de darmflora van uw hond. Rijstzemelen hebben een bindende werking. Natural Sensitive Lam bevat ook glucosamine, chondroitine sulfaat en extra zalmolie die bijdraagt aan een glanzende vacht en gezonde huid.

Natural Sensitive Lam

Gerelateerde producten

Nieuw in de webshop

Onze merken

download (3) LogofuerPG_2 go-native 0f65f77df35bc7cc4139dcdb5bce06390978e430 TB_logo download download (5) download (2) images laroy-logo-ddhome_200x131 jarco SJEF_CUISINE_Logo red-mills-leaderLogo Profine_zwart download (4) images (1)

PetsYmotion dier & kado

iDEALpostnl