• Gratis verzending vanaf € 50
  • Binnen straal van 10 Km persoonlijk bezorgd
  • Daarbuiten aan huis geleverd via DHL

AdTab Kauwtablet Kat 0,5 - 2,0kg

AdTab...

Lees meer

Specificaties
  • Levensfase:Kitten, Adult
  • Merk:AdTab
  • Apotheek:Anti-vlo, Anti-teek
€ 26,70 Inclusief 9% BTW
Op voorraad

Volledige omschrijving:

AdTab kauwtablet tegen vlooien en teken voor katten van 0,5 tot 2 kg

AdTab kauwtablet tegen teken en vlooien voor katten van 0,5 tot 2 kg doodt teken en vlooien en biedt bescherming voor 1 maand, gemakkelijk te geven (12 mg, 3 stuks)

LANGDURIGE WERKING: AdTab kauwtabletten voor teken- en vlooienbescherming zijn een hele maand lang effectief en houden de kat en het huis vlovrij.

GEMAKKELIJK TOE TE DIENEN: De AdTab teekbehandeling is een kauwtablet voor katten van 0,5 tot 2 kg en is eenvoudig aan de kat te geven tijdens of na het voeren.

SNELLE WERKING: De teken- en vlooientablet bereikt de maximale bloedconcentratie al binnen 4 uur en biedt daarom snel bescherming tegen vlooien en teken voor jouw kat.

INHOUD VERPAKKING: AdTab anti-parasieten kauwtablet voor katten (3 x 12 mg), geschikt voor katten van 0,5 tot 2 kg en vanaf een leeftijd van 8 weken.

Effectieve bescherming tegen vlooien en teken - met de gearomatiseerde AdTab kauwtablet!
De werkzame stof van AdTab, Lotilaner, doodt effectief vlooien en teken en behoudt zijn werking een hele maand lang. Lotilaner heeft ook een preventieve werking: het doodt vlooien voordat ze de kans krijgen om eitjes te leggen en draagt zo aanzienlijk bij aan de vermindering van de besmetting van de omgeving van het dier. Dankzij het kleine formaat, de kauwbare vorm en het vanille-gist aroma wordt dit anti-parasietenmiddel voor katten zeer goed geaccepteerd en is het gemakkelijk toe te dienen, rechtstreeks in de mond of gemengd met het voer. De werkzame stof van de vlo- en teken kauwtablet voor katten doodt vlooien en teken binnen korte tijd, waardoor uw huisdier en het huis snel van teken af en vlovrij zijn.
Deze vlooien- en tekenbehandeling is geschikt voor katten. Bovendien is het bekroond door de International Society of Feline Medicine (ISFM), vanwege de eenvoudige toediening.
Productkenmerken in detail:

Kleine kauwtablet
Vanille-gist aroma
Bekroond voor eenvoudige toediening
Werkt snel en behoudt de werking een hele maand lang
Doodt aanwezige vlooien binnen 8 uur na toediening
Doodt aanwezige teken binnen 18 uur na toediening
Krachtig tegen vlooien en teken
Verkrijgbaar zonder voorschrift
Verkrijgbaar in 2 formaten, afhankelijk van het gewicht van jouw kat
Voor katten met een gewicht van 0,5 tot 2 kg
Product van Elanco, makers van Seresto en Advantage

Gerelateerde producten

Nieuw in de webshop

Onze merken

laroy-logo-ddhome_200x131 download red-mills-leaderLogo download (5) download (2) images download go-native images (1) SJEF_CUISINE_Logo TB_logo LogofuerPG_2 Profine_zwart symply-brands-logo_1200x1200 550x149 download (4) jarco download (2) 0f65f77df35bc7cc4139dcdb5bce06390978e430 download (1) download (3)

PetsYmotion dier & kado

iDEALdhl