• Gratis verzending vanaf € 50
  • Binnen straal van 10 Km persoonlijk bezorgd
  • Daarbuiten aan huis geleverd via postnl

Bolfo Gold Vlooiendruppels Kat 80

Werkt tegen: Vlooien.

Lees meer

Specificaties
  • Merk:Bolfo
  • Apotheek:Anti-vlo
€ 18,25 Inclusief 9% BTW
Op voorraad

Volledige omschrijving:

Werkt tegen: Vlooien.

Voor katten vanaf 4 kg.

Huisdiertype: Katten en kittens van 8 weken of ouder.

Toediening: Spot-on.

Aanbevolen frequentie: Iedere 3-4 weken.

Vlooien kunnen heel vervelend zijn voor je kat. Hij krijgt niet alleen last van irritaties en jeuk, maar loopt ook risico op                                                ernstige ziekten.

Als je kat een vlooienallergie heeft, kan het speeksel van vlooien vlooienallergiedermatitis veroorzaken. Na slechts een paar beten krijgen katten dan al last van ernstige jeuk en een pijnlijke huid.

Geïnfecteerde vlooien kunnen zelfs ziekten overbrengen als ze bijten. Daarnaast kan je kat een lintworminfectie oplopen als hij geïnfecteerde vlooien doorslikt, wat nog wel eens wil gebeuren tijdens het wassen. En aangezien vlooien op bloed teren, kan een heftige plaag zelfs tot bloedarmoede leiden.

Wat je niet mag vergeten, is dat de vlooien bij je kat maar een deel van het probleem zijn. Het vlooienprobleem bestaat voor slechts 5% uit de vlooien op je kat. De overige 95% bestaat uit de eitjes, larven en poppen. Die kun je niet zien, maar ze zijn wel in je huis. Merk je dus dat je huisdier last heeft van vlooien, dan moet je ook thuis de juiste maatregelen nemen.

Met een regelmatige antivlooienbehandeling bescherm je de gezondheid van je kat.

De spot-on vlooienbehandeling van Bolfo Gold bevat een werkzaam bestanddeel dat snel afrekent met vlooien zodra ze in contact komen met het middel.

De Bolfo Gold spot-on behandeling bestaat uit druppels die je op de huid van je kat aanbrengt. Het werkzame bestanddeel verspreidt zich vervolgens door de huid en doodt vlooien bij contact. Dat betekent dus dat je kat niet eerst hoeft te worden gebeten voordat de behandeling haar werk doet.

De formule doodt vlooien binnen 24 uur en biedt tot 4 weken bescherming.

Bolfo Gold bevat een werkzaam bestanddeel, imidacloprid, dat bijzonder snel werkt en vlooien meteen bij contact al doodt. Het middel komt namelijk niet in de bloedsomloop van je kat terecht, maar wordt opgenomen in de vettige laag van de huid en de vacht.

Daarnaast heeft het middel ook een effect op de vlooienlarven in je huis. Doordat je kat van nature huidschilfers en haren afscheidt, wordt het werkzame bestanddeel imidacloprid ook door de omgeving verspreid. Komen de larven met die imidacloprid in contact, dan gaan ze dood. Zo wordt de levenscyclus van de vlooien op 2 plaatsen onderbroken.

Gerelateerde producten

Nieuw in de webshop

Onze merken

download (2) download (5) download (3) download download SJEF_CUISINE_Logo TB_logo images (1) red-mills-leaderLogo 550x149 LogofuerPG_2 download (1) symply-brands-logo_1200x1200 Profine_zwart laroy-logo-ddhome_200x131 download (4) jarco go-native 0f65f77df35bc7cc4139dcdb5bce06390978e430 download (2) images

PetsYmotion dier & kado

iDEALpostnl