• Gratis verzending vanaf € 50
  • Binnen straal van 10 Km persoonlijk bezorgd
  • Daarbuiten aan huis geleverd via postnl

Bolfo Gold Vlooiendruppels Kat 40

Volledige omschrijving:

Werkt tegen: Vlooien.

Lees meer

Specificaties
  • Merk:Bolfo
  • Apotheek:Anti-vlo
€ 16,00 Inclusief 9% BTW
Op voorraad

Volledige omschrijving:

Volledige omschrijving:

Werkt tegen: Vlooien.

Voor katten van minder dan 4 kg.

Huisdiertype: Katten en kittens van 8 weken of ouder.

Toediening: Spot-on.

Aanbevolen frequentie: Iedere 3-4 weken.

Vlooien kunnen heel vervelend zijn voor je kat. Hij krijgt niet alleen last van irritaties en jeuk, maar loopt ook risico op ernstige ziekten.

Als je kat een vlooienallergie heeft, kan het speeksel van vlooien vlooienallergiedermatitis veroorzaken. Na slechts een paar beten krijgen katten dan al last van ernstige jeuk en een pijnlijke huid.

Geïnfecteerde vlooien kunnen zelfs ziekten overbrengen als ze bijten. Daarnaast kan je kat een lintworminfectie oplopen als hij geïnfecteerde vlooien doorslikt, wat nog wel eens wil gebeuren tijdens het wassen. En aangezien vlooien op bloed teren, kan een heftige plaag zelfs tot bloedarmoede leiden.

Wat je niet mag vergeten, is dat de vlooien bij je kat maar een deel van het probleem zijn. Het vlooienprobleem bestaat voor slechts 5% uit de vlooien op je kat. De overige 95% bestaat uit de eitjes, larven en poppen. Die kun je niet zien, maar ze zijn wel in je huis. Merk je dus dat je huisdier last heeft van vlooien, dan moet je ook thuis de juiste maatregelen nemen.

Met een regelmatige antivlooienbehandeling bescherm je de gezondheid van je kat.

De spot-on vlooienbehandeling van Bolfo Gold bevat een werkzaam bestanddeel dat snel afrekent met vlooien zodra ze in contact komen met het middel.

De Bolfo Gold spot-on behandeling bestaat uit druppels die je op de huid van je kat aanbrengt. Het werkzame bestanddeel verspreidt zich vervolgens door de huid en doodt vlooien bij contact. Dat betekent dus dat je kat niet eerst hoeft te worden gebeten voordat de behandeling haar werk doet.

De formule doodt vlooien binnen 24 uur en biedt tot 4 weken bescherming.

 

Gerelateerde producten

Nieuw in de webshop

Onze merken

images (1) Profine_zwart SJEF_CUISINE_Logo download (2) download download (5) red-mills-leaderLogo go-native 0f65f77df35bc7cc4139dcdb5bce06390978e430 laroy-logo-ddhome_200x131 download (4) TB_logo images jarco LogofuerPG_2 download (3)

PetsYmotion dier & kado

iDEALpostnl