• Gratis verzending vanaf € 50
  • Binnen straal van 10 Km persoonlijk bezorgd
  • Daarbuiten aan huis geleverd via DHL

Seresto Halsband voor Katten

Werkt tegen: Vlooien en teken.

Lees meer

Specificaties
  • Merk:Seresto
  • Apotheek:Anti-vlo, Anti-teek
€ 37,90 Inclusief 9% BTW
Op voorraad

Volledige omschrijving:

Werkt tegen: Vlooien en teken.

Huisdiertype: Geschikt voor katten.

Toediening: Halsband.

Werkingsduur: Tot 8 maanden.

Met de Seresto halsband voor katten bescherm je je kat tot wel 8 maanden lang

Van vlooien en teken kunnen katten gestrest en geïrriteerd raken. Deze parasieten zijn bovendien dubbel vervelend, omdat je maar al te snel vergeet je huisdier er regelmatig voor te behandelen, waardoor het probleem blijft bestaan. Dat vraagt om een oplossing.

De Seresto halsband doodt teken en vlooien bij contact, waardoor je kat dus niet eerst hoeft te worden gebeten. Dit betekent dat je kat minder last heeft van irritatie. Daarnaast verlaag je het risico dat deze parasieten ziekten overbrengen en hoef je je geen zorgen te maken dat je kat ziek wordt.

De Seresto halsband lijkt op het eerste gezicht misschien op een normale halsband, maar niets is minder waar. In tegenstelling tot andere vlooienbanden is deze band gemaakt van een polymeermatrix die continu kleine hoeveelheden van 2 werkzame bestanddelen afgeeft: imidacloprid en flumethrine. De band bouwt zo een onzichtbare beschermlaag op waardoor vlooien worden gedood en teken worden gedood en afgeweerd zodra ze met je kat in contact komen.

Gerelateerde producten

Nieuw in de webshop

Onze merken

download TB_logo 550x149 laroy-logo-ddhome_200x131 download download (4) red-mills-leaderLogo Profine_zwart images (1) images symply-brands-logo_1200x1200 LogofuerPG_2 download (1) jarco download (2) 0f65f77df35bc7cc4139dcdb5bce06390978e430 download (2) go-native download (5) SJEF_CUISINE_Logo download (3)

PetsYmotion dier & kado

iDEALdhl