• Gratis verzending vanaf € 50
  • Binnen straal van 10 Km persoonlijk bezorgd
  • Daarbuiten aan huis geleverd via postnl

Jarco Dog Mini Puppy Eend

Natural Mini Puppy op basis van eend is een hoogwaardige natuurlijke en gezonde voeding. Deze premium voeding is uitgebalanceerd voor een goede en evenwichtige groei van alle mini rassen, met een volwassen gewicht van 2 - 10 kg. Natural Mini Puppy...

Lees meer

Specificaties
  • Levensfase:Pup/Junior
  • Merk:Jarco
  • Smaak:Gevogelte, Wild
€ 16,50 Inclusief 21% BTW
Op voorraad

Volledige omschrijving:

Natural Mini Puppy op basis van eend is een hoogwaardige natuurlijke en gezonde voeding. Deze premium voeding is uitgebalanceerd voor een goede en evenwichtige groei van alle mini rassen, met een volwassen gewicht van 2 - 10 kg. Natural Mini Puppy heeft een hoog gehalte aan eiwitten en dierlijke vetten, die veel energie geven en een gezonde groei bevorderen. De natuurlijke vitamine C en E en de mix van mineralen zorgen voor een gezonde botontwikkeling.

Deze licht verteerbare Natural Mini Puppy bevat gedroogde eend, rijst en een natuurlijke uitgebalanceerde mix van bouwstoffen die de gevoelige maag en darmen van de pup ondersteunt en draagt bij aan een gezonde darmflora. Door de unieke samenstelling van Natural Mini Puppy, bevat deze alle voedingsstoffen in de juiste verhoudingen voor een optimale en gezonde groei.

Gerelateerde producten

Nieuw in de webshop

Onze merken

LogofuerPG_2 jarco images red-mills-leaderLogo SJEF_CUISINE_Logo download (2) TB_logo laroy-logo-ddhome_200x131 go-native 0f65f77df35bc7cc4139dcdb5bce06390978e430 download (4) Profine_zwart download (5) download download (3) images (1)

PetsYmotion dier & kado

iDEALpostnl