• Gratis verzending vanaf € 50
  • Binnen straal van 10 Km persoonlijk bezorgd
  • Daarbuiten aan huis geleverd via postnl

Tre Ponti Fibbia Tuig Camouflage Verstelbaar

Geschikt voor kleinere rassen.

Lees meer

Specificaties
  • Merk:Tre ponti
€ 29,95 Inclusief 21% BTW
Op voorraad

Volledige omschrijving:

Geschikt voor kleinere rassen.

Onze handgemaakte Fibbia tuigen zijn geschikt als wandeltuigjes voor zeer kleine tot medium honden. Deze tuigjes duwen nergens op negatieve drukpunten, waardoor deze ook uiterst geschikt zijn voor ‘kwetsbare’ rassen. Ze zijn dan ook vooral erg populair bij bezitters van Teckels doordat er geen enkele druk op de rug van de hond komt. De tuigjes zijn vederlicht (vanaf 50 gram). Bij dit model is de verstelbare buiksingel optimaal aan te passen aan de omvang van de hond. Hierdoor is deze ook optimaal geschikt voor honden die nog in de groei zijn en voor honden die geregeld getrimd worden.

De verstelbare Fibbia:

Bij dit model is de verstelbare buiksingel optimaal aan te passen aan de omvang van de hond. Hierdoor is deze vooral geschikt voor honden die tussen twee halve maten invallen, voor honden die nog in de groei zijn en voor honden die geregeld getrimd worden. Verder is het model identiek aan de vaste variant.
Bij alle modellen Fibbia tuigen zijn diverse bijpassende lijnen.

Maten en afstelling:

De maten en de afstelling van de Fibbia tuigen luisteren erg nauw. Alleen bij de juiste maat en eventuele afstelling, bij het verstelbare model van de Fibbia, komen de bijzondere eigenschappen van Tre Ponti tuigen naar voren. Al onze tuigen dienen redelijk strak te zitten of te worden afgesteld. Als leidraad geven wij aan, dat de buiksingel minstens een tot twee centimeter vrij van de oksels moeten zitten. Wanneer het tuigje om zit, dan mag het tuigje bij zijdelings bewegen mee kantelen met de ruimte die het vel toelaat en dus niet vrij over de vacht heen en weer schuiven. Pas wanneer de ruimte van het vel het niet meer toelaat mag het over de vacht glijden. Stel dus nooit uw tuigje te los af, dit is absoluut niet prettig voor de hond en zal een averechts effect hebben op het wandelplezier van uw hond! Uiteraard niet zo strak dat de borstkas niet meer kan uitzetten bij activiteit van de hond. Let bij opgroeiende pups op! Als de buiksingel bijna in de oksels komt, dan is uw hond toe aan het volgende maatje. Bij opgroeiende pups, honden die regelmatig getrimd worden, of honden die tussen 2 maten invallen is de verstelbare Fibbia het beste alternatief.

Tre Ponti tuigen bieden uw hond veel voordelen. Van expliciet belang is dat de maat en de pasvorm correct is.

TABEL VERSTELBAAR MODEL

Gerelateerde producten

Nieuw in de webshop

Onze merken

download (2) download (3) go-native Profine_zwart LogofuerPG_2 red-mills-leaderLogo images download (5) TB_logo laroy-logo-ddhome_200x131 0f65f77df35bc7cc4139dcdb5bce06390978e430 download (4) download jarco images (1) SJEF_CUISINE_Logo

PetsYmotion dier & kado

iDEALpostnl