• Gratis verzending vanaf € 50
  • Binnen straal van 10 Km persoonlijk bezorgd
  • Daarbuiten aan huis geleverd via postnl

Little&Lively Zacht Hondengezicht en TPR Star Hondenspeeltje

Zacht voor de mond, maar sterk genoeg om de speeltijd van puppy's aan te kunnen, de Little & Lively Soft Dog en TPR Star is het perfecte speeltje om de zintuigen van uw hond te stimuleren.

Dit...

Lees meer

Specificaties
  • Levensfase:Pup/Junior, Adult
  • Merk:Little&Lively
€ 9,50 Inclusief 21% BTW
Op voorraad

Volledige omschrijving:

Zacht voor de mond, maar sterk genoeg om de speeltijd van puppy's aan te kunnen, de Little & Lively Soft Dog en TPR Star is het perfecte speeltje om de zintuigen van uw hond te stimuleren.

Dit zachte en lieve hondenspeeltje is gemaakt van dubbel gevoerde en gestikte stof en is ontworpen om leuk en extra duurzaam te zijn. Met een verleidelijke stervorm, gemaakt van TPR, een niet-giftig en gemakkelijk schoon te maken materiaal dat aangenaam is voor de mond. De verscheidenheid aan verleidelijk bont, pluche stof en TPR-texturen maken speeltijd nog spannender. De ingebouwde pieper is ideaal voor interactief spelen en helpt baasjes en honden dichter bij elkaar te brengen. Het perfecte speeltje om puppy's af te leiden van het ongewenst kauwen op huishoudelijke voorwerpen. Ontworpen voor kleine honden en puppy's onder de 10 kg. Haal het meeste uit speeltijd met het Little & Lively speelgoedassortiment.

  • Dubbel gestikt en gevoerd voor extra duurzaamheid
  • Bevat een pieper voor interactief spelen
  • Geschikt voor puppy's of kleine honden onder de 10 kg

Dit Grote & Kleine Speelgoed is gemaakt voor honden maar niet onverwoestbaar. Houd te allen tijde toezicht op uw hond wanneer hij met speelgoed speelt, en inspecteer regelmatig op tekenen van schade. Gooi het weg en vervang het indien nodig.

Pluche stof met TPR - Ideaal voor zachter spelen.

Gerelateerde producten

Nieuw in de webshop

Onze merken

images (1) download (2) laroy-logo-ddhome_200x131 Profine_zwart 0f65f77df35bc7cc4139dcdb5bce06390978e430 images download (2) red-mills-leaderLogo symply-brands-logo_1200x1200 download jarco download (4) LogofuerPG_2 SJEF_CUISINE_Logo TB_logo download (1) download (3) download (5) go-native download 550x149

PetsYmotion dier & kado

iDEALpostnl