• Gratis verzending vanaf € 50
  • Binnen straal van 10 Km persoonlijk bezorgd
  • Daarbuiten aan huis geleverd via postnl

Petit Kauwspeelgoed Milo

Speeltje Milo van PETIT is een kauwspeelgoedje voor puppy’s en kleine honden. De beweeglijke tentakels zijn gemaakt van duurzaam nylon touw. Ze werken kalmerend bij het kauwen en helpen om de tanden schoon te houden. Ze zijn afgewerkt met rubberen...

Lees meer

Specificaties
  • Merk:D&D Home
€ 13,95 Inclusief 21% BTW
Op voorraad

Volledige omschrijving:

Speeltje Milo van PETIT is een kauwspeelgoedje voor puppy’s en kleine honden. De beweeglijke tentakels zijn gemaakt van duurzaam nylon touw. Ze werken kalmerend bij het kauwen en helpen om de tanden schoon te houden. Ze zijn afgewerkt met rubberen uiteinden die een interessant kauwvlak vormen. Het elastische, rubberen ronde hoofd van de Milo zorgt voor een goede grip tijdens het spelen. De pastelkleur van de Milo is een van de weinige kleuren die een hond kan waarnemen.

Kauwspeelgoed maakt de tanden schoon
Duurzaam, elastisch TPE rubber en nylon touwen
Veilig, bevat geen BPA en is vaatwasbestendig
Goede grip & zichtbare kleur
Voor puppy's en kleine honden

Gerelateerde producten

Nieuw in de webshop

Onze merken

download (1) download (2) Profine_zwart download (3) images (1) SJEF_CUISINE_Logo symply-brands-logo_1200x1200 550x149 jarco images download download (4) download (5) go-native 0f65f77df35bc7cc4139dcdb5bce06390978e430 laroy-logo-ddhome_200x131 download LogofuerPG_2 red-mills-leaderLogo TB_logo download (2)

PetsYmotion dier & kado

iDEALpostnl