• Gratis verzending vanaf € 50
  • Binnen straal van 10 Km persoonlijk bezorgd
  • Daarbuiten aan huis geleverd via postnl

Pharma Pet Energy 235 gram

Voedingssupplement verrijkt met concentraat uit natuurlijke grondstoffen zoals ginseng en spirulina, die meer energie geven; makkelijk om toe te dienen door de vorm, geur en smaak.

Lees meer

Specificaties
  • Merk:PharmaPet
€ 22,50 Inclusief 21% BTW
Op voorraad

Volledige omschrijving:

Voedingssupplement verrijkt met concentraat uit natuurlijke grondstoffen zoals ginseng en spirulina, die meer energie geven; makkelijk om toe te dienen door de vorm, geur en smaak.

*Geeft meer energie

*Helpt bij kortstondige vermoeidheid

*Met spirulina, ginseng en vitamine D3

Wetenschap achter het produkt:

 

Er bestaan een aantal zogenaamd ‘adaptogene’ planten. Dat wil zeggen dat ze het aanpassingsvermogen verhogen bij fysiek of geestelijk belastende omstandigheden. Siberische ginseng is er één van: de plant kan het prestatievermogen verhogen en de stresstolerantie verbeteren zonder daarbij specifiek op één orgaansysteem te werken. Zoals de naam al doet vermoeden is deze ginseng afkomstig uit Siberië, maar de winterharde struik groeit tegenwoordig bijna in heel Azië. En hoewel hij deel uitmaakt van een van de oudst bekende plantenfamilies, is hij een betrekkelijke nieuwkomer in het westen. In Chinese geneeskunde wordt de plant al zo’n 2000 jaar gebruikt om de energiestroom te verbeteren. De siberische ginseng wordt gezien als een algemeen vitaliserende en stimulerende plant, die niet alleen helpt bij vermoeidheid of lusteloosheid, maar ook bij herstel na een ziekte of operatie. Kortom: deze plant helpt de uithouding, weerstand en recuperatie te verbeteren. 

Deze plant wordt bijgestaan door een ander wonder van de natuur: spirulina. De alg heeft een uitzonderlijk hoge voedingswaarde, en werd weer populair toen NASA voorstelde dat het kan worden gekweekt in de ruimte en door astronauten kan worden gebruikt als voeding tijdens ruimtevaart. Niet alleen bevat spirulina eiwitten, vitamine B1, B2 en B3, maar ook een grote hoeveelheid koper en ijzer. Het is een ware vitaminenbom en bevat wel 11 vitamines, 10 mineralen en 18 aminozuren. Bovendien is het een fantastische bron van antioxidanten, die beschermen tegen celschade door invloed van vrije radicalen. Dat is de taak van Phycocyanine, een stofje die in geen enkele andere plant of alg voorkomt, en spirulina zijn unieke blauw-groene kleur geeft. Spirulina verbetert het uithoudingsvermogen en het functioneren van het immuunsysteem en is daardoor een krachtige energiebooster. 

Verder hebben we een vitaminenmix toegevoegd die werken op het energiemetabolisme, detoxificatiesysteem en immuniteit op een groter vlak, waardoor het dier zichzelf beter kan verweren tegen allerlei stressfactoren van buitenaf. 

Aanvullend diervoeder voor honden.

Samenstelling:

Granen, plantaardige bijproducten (1.76% ginseng), vlees en dierlijke bijproducten, algen (4.41% spirulina), oliën en vetten

Analytische bestanddelen:

ruw eiwit 9.0%
ruw vet 5.5%
ruwe as 1.7%
ruwe celstof 0.2%
vocht 22.5%

Toevoegingsmiddelen:

  • conserveermiddelen
  • smaakstoffen
  • kleurstoffen en antioxidanten

Nutritionele toevoegingsmiddelen:

  • Vitamine D3: 15mg/kg
  • Zink: 27mg/kg
  • Selenium: 0.15mg/kg
  • Vitamine A: 9000 i.U./kg

Het product is klaar om geserveerd te worden. 
Zorg voor voldoende vers drinkwater. 
Koel en droog bewaren.

Ca. 180 stuks/flacon

Voedingsadvies:

Honden    3 - 15 kg   2 's ochtends, 2 's avonds

Honden  15 - 25 kg   3 's ochtends, 3 's avonds

Honden  25 - 60 kg   4 's ochtends, 4 's avonds

Gerelateerde producten

Nieuw in de webshop

Onze merken

download (2) Profine_zwart download download (4) download (5) red-mills-leaderLogo symply-brands-logo_1200x1200 0f65f77df35bc7cc4139dcdb5bce06390978e430 images (1) download download (3) images go-native 550x149 LogofuerPG_2 laroy-logo-ddhome_200x131 TB_logo SJEF_CUISINE_Logo download (1) jarco download (2)

PetsYmotion dier & kado

iDEALpostnl