• Gratis verzending vanaf € 50
  • Binnen straal van 10 Km persoonlijk bezorgd
  • Daarbuiten aan huis geleverd via postnl

Pharma Pet Souplesse 235 gram

Voedingssupplement verrijkt met concentraat uit natuurlijke grondstoffen zoals haaienkraakbeen en groenlipmossel, die soepele gewrichten ondersteunen; makkelijk om toe te dienen door de vorm, geur en smaak.

Lees meer

Specificaties
  • Merk:PharmaPet
€ 22,50 Inclusief 21% BTW
Op voorraad

Volledige omschrijving:

Voedingssupplement verrijkt met concentraat uit natuurlijke grondstoffen zoals haaienkraakbeen en groenlipmossel, die soepele gewrichten ondersteunen; makkelijk om toe te dienen door de vorm, geur en smaak.

*Voor het behoud van soepele gewrichten

*Ondersteunt het kraakbeen

*Met haaienkraakbeen en groenlipmossel

Wetenschap achter het produkt:

 

Souplesse bevat een aantal zeer krachtige natuurlijke ingrediënten. Zo wordt chondroïtine gewonnen uit haaienkraakbeen. Dit is een bijproduct uit het afval bij de productie van haaienvlees, en zou anders verloren gaan. Door het te winnen uit deze bron heeft het een optimale concentratie. Chondroïtine is een belangrijke bouwstof voor de stevigheid van het kraakbeen, en zou de afbraak van het kraakbeen minderen. De grondstof heeft een hoge nutritionele waarde en bevat mucopolysacchariden en trombospondine, die onder andere de botstructuur van oudere dieren versterkt. Wist je dat haaien bekend staan om hun zeer effectief werkend immuunsysteem? Wonden helen snel en infecties komen bij haaien nauwelijks voor. Door die unieke eigenschappen werkt haaienkraakbeenpoeder zeer effectief bij gewrichtsproblemen. Het poeder ondersteunt gewrichtsfuncties en stimuleert de regeneratie van versleten kraakbeen. Daarnaast ondersteunt het herstel na ziekte, verwondingen of bij stress. Het werkt pijnverlagend, ontstekingsremmend en gaat stijfheid tegen. 

Kraakbeen bevat geen bloedvaten, waardoor alle bouw- en voedingsstoffen in het kraakbeen moeten ‘doorsijpelen’. Het kraakbeen bestaat grotendeels uit een soort waterachtige gel, collageen, eiwitten en lange ketens suikermoleculen. Glucosamine is een bouwsteen van die ketens, en stimuleert de vorming en herstel van het gewrichtskraakbeen. Dit stofje wordt  via een unieke extractiemethode gewonnen uit de groenlipmossel, die enkel voorkomt in de extreem schone wateren aan de kust in Nieuw-Zeeland. Daardoor is het product vrij van bacteriën, gifstoffen en zware metalen. 

Het mosselconcentraat wordt al 20 jaar toegepast om problemen met gewrichten te behandelen en pijn te verlichten. Het anti-arthritus-effect wordt voornamelijk geassocieerd met de glycogeenfractie in de mossel. De unieke extractiemethode werkt zonder giftige chemicaliën en heeft als bijkomend voordeel dat de actieve componenten, zoals glycogeen, een grotere effectiviteit vertonen en andere waardevolle nutriënten bewaard blijven. Het product bevat eiwitten, complexe koolhydraten, vetten, natuurlijk gechelateerde mineralen, enzymen, nucleïde zuren en muco-poly sacchariden (o.a. glucosamine), die een nutritionele ondersteuning kunnen geven en met name effect hebben op de gewrichten. 

Samen met chondroïtine helpt glucosamine bij de regeneratie van pezen en gewrichten, en werkt het ontstekingsremmend. Wat een powerduo! Ook veel topruiters gebruiken deze ingrediënten om de gewrichten van hun kostbare paarden in goede conditie te houden. Een aanrader om toe te dienen als je hond niet meer soepel beweegt of last heeft van stramme gewrichten. Het is aanbevolen bij oudere dieren, viervoeters in herstelperiode of sportdieren. Preventief kan het ook toegediend worden voor de handhaving van een soepel bewegingsapparaat. 

Aanvullend diervoeder voor honden.

Samenstelling:

Granen, plantaardige bijproducten, vlees en dierlijke bijproducten, oliën en vetten, vis en -bijproducten (1.52% haaienkraakbeen), week- en schaaldieren (1.52% groenlipmossel)

Analytische bestanddelen:

ruw eiwit 9.0%
ruw vet 5.5%
ruwe as 1.7%
ruwe celstof 0.2%
vocht 22.5%

Toevoegingsmiddelen:

  • conserveermiddelen
  • smaakstoffen
  • kleurstoffen en antioxidanten

Het product is klaar om geserveerd te worden. 
Zorg voor voldoende vers drinkwater. 
Koel en droog bewaren.

Ca. 180 stuks/flacon

Voedingsadvies:

Honden    3 - 15 kg   2 's ochtends, 2 's avonds

Honden  15 - 25 kg   3 's ochtends,3 's avonds

Honden  25 - 60 kg   4 's ochtends, 4 's avonds

 

 

Gerelateerde producten

Nieuw in de webshop

Onze merken

images images (1) download (4) go-native laroy-logo-ddhome_200x131 red-mills-leaderLogo download (5) jarco download (2) download (3) download TB_logo 0f65f77df35bc7cc4139dcdb5bce06390978e430 Profine_zwart SJEF_CUISINE_Logo LogofuerPG_2

PetsYmotion dier & kado

iDEALpostnl