• Gratis verzending vanaf € 50
  • Binnen straal van 10 Km persoonlijk bezorgd
  • Daarbuiten aan huis geleverd via postnl

Pharma Pet Relax 235 gram

Voedingssupplement verrijkt met concentraat uit natuurlijke grondstoffen zoals valeriaan, dat ontspannend en rustgevend werkt; makkelijk om toe te dienen door de vorm, geur en smaak.

Lees meer

Specificaties
  • Merk:PharmaPet
€ 22,50 Inclusief 21% BTW
Op voorraad

Volledige omschrijving:

Voedingssupplement verrijkt met concentraat uit natuurlijke grondstoffen zoals valeriaan, dat ontspannend en rustgevend werkt; makkelijk om toe te dienen door de vorm, geur en smaak.

*Ontspannend en rustgevend

*Te gebruiken bij kortstondige stress

*Met valeriaan

Wetenschap achter het produkt:

Er zijn veel momenten die op sommige honden een stresserende invloed kunnen hebben: een dierenartsbezoek, verhuizing, onweer, vuurwerk of zelfs een autorit. Maar ook verlatingsangst kan leiden tot ongewenste gedragingen bij de hond. Denk aan overmatig blaffen of janken, vernielingen of ongewenst territoriumgedrag. Valeriaan is een kruid dat licht rustgevend werkt, en wordt vooral gebruikt in angstige of stressvolle situaties zoals hierboven beschreven. Ook bij slapeloosheid kan het helpen door de slaaplatentie te verkorten - dit is de tijdsduur die nodig is om in slaap te vallen.

Valeriaan is in onze contreien een veelvoorkomende plant, het groeit zelfs in het wild in sommige bermen. Het kruid werd reeds 2000 jaar geleden in het Oude Griekenland gebruikt; de kwaliteiten werden zelfs al beschreven door Hippocrates. In de 2e eeuw na Christus werden de sedatieve eigenschappen van de plant voor het eerst beschreven, maar weer vergeten tot deze werking ca. 15 eeuwen later weer ontdekt werden. Daarna werd valeriaan veelvuldig gebruikt ter kalmering van nervositeit en hysterie, of als geneesmiddel voor slaapproblemen en angsten. Sinds de jaren ’50 raakte het kruid in onbruik met opkomst van farmaceutische rustgevers.

In de volksgeneeskunde is valeriaan echter altijd bekend gebleven als hulpmiddel bij slapeloosheid, nerveuze spanningen, geestelijke overspanning, prikkelbaarheid, stress en angsten. Dit natuurlijke kalmeermiddel dempt het effect van externe prikkels in het geval van angststoornissen of van overdreven zenuwachtigheid.

Valeriaan heeft nog een andere verbazingwekkende eigenschap. Voor katteneigenaren zal de naam ‘kattenkruid’ zeker een belletje doen rinkelen. De geur van gedroogde valeriaanwortel trekt katten onweerstaanbaar aan en lijkt een positief of ronduit extatisch effect op katten te hebben. Bij katten werkt valeriaan stemmingsversterkend, waar het bij honden eerder kalmerend en ontspannend werkt.

Aanvullend diervoeder voor honden.

Samenstelling:

Granen, plantaardige bijproducten (2.27% valeriaan), vlees en dierlijke bijproducten, oliën en vetten

Analytische bestanddelen:

ruw eiwit 9.0%
ruw vet 5.5%
ruwe as 1.7%
ruwe celstof 0.2%
vocht 22.5%

Toevoegingsmiddelen:

  • conserveermiddelen
  • smaakstoffen
  • kleurstoffen en antioxidanten

Het product is klaar om geserveerd te worden. 
Zorg voor voldoende vers drinkwater. 
Koel en droog bewaren.

Ca 180 stuks/flacon

Voedingsadvies:

Honden    3 - 15 kg    2 's ochtends, 2 's avonds

Honden  15 - 25 kg    3 's ochtends, 3 's avonds

Honden  25 - 60 kg    4 's ochtends, 4 's avonds

 

 

Gerelateerde producten

Nieuw in de webshop

Onze merken

download (5) images (1) download (4) 0f65f77df35bc7cc4139dcdb5bce06390978e430 Profine_zwart go-native images download TB_logo download (3) LogofuerPG_2 red-mills-leaderLogo SJEF_CUISINE_Logo jarco download (2) laroy-logo-ddhome_200x131

PetsYmotion dier & kado

iDEALpostnl