• Gratis verzending vanaf € 50
  • Binnen straal van 10 Km persoonlijk bezorgd
  • Daarbuiten aan huis geleverd via postnl

Pharma Pet Transporter 180 gram

Voedingssupplement verrijkt met heerlijke kippenlever, om het toedienen van medicatie te vergemakkelijken door de vorm, geur en smaak.

Lees meer

Specificaties
  • Merk:PharmaPet
€ 9,95 Inclusief 21% BTW
Op voorraad

Volledige omschrijving:

Voedingssupplement verrijkt met heerlijke kippenlever, om het toedienen van medicatie te vergemakkelijken door de vorm, geur en smaak.

*Vergemakkelijkt toedienen van medicatie

*Zacht omhulsel

*Met kippensmaak

Wetenschap achter het produkt:

De hondeneigenaar kent het vast: het is absoluut niet evident om medicatie toe te dienen aan een viervoeter. Het reukvermogen van de hond is dan ook veel beter ontwikkeld als dat van de mens. Het is hun belangrijkste zintuig en een extra groot deel van de hersenen is bij honden bestemd voor het herkennen van geuren. Waar een mens zo’n 5 miljoen geurreceptoren ter beschikking heeft, hebben honden er meer dan 100 miljoen - afhankelijk van het ras. Deze vangen de reuksignalen op en sturen die vervolgens door naar de hersenen. Honden kunnen tot tienduizend keer beter geuren identificeren dan mensen, niet moeilijk dat ze een pilletje zo herkennen. 

Sommige honden maken het geven van medicatie of supplementen tot een ware strijd. Er bestaan verschillende trucjes om het toedienen van medicatie te vergemakkelijken, maar deze werken niet allemaal effectief, of de hond heeft snel door hoe het werkt. Het wordt dan ook vaak gezien dat de hond zijn brokjes netjes opeet rondom het pilletje dat ertussen verstopt zit. En wat met pilletjes die buiten de voertijden om toegediend moeten worden om hun werking ten goede te komen? 

De Transporter biedt de oplossing voor zowel pilletjes als tabletjes. Stop het pilletje of tabletje in de daarvoor voorziene opening en wrijf of knijp het koekje ietwat dicht om het pilletje. Een capsule kan je in de ronde opening stoppen, een tablet kan je in het zijgleufje schuiven. Geef je hond eerst een paar van deze snoepjes en pas daarna met het medicijn. Je hond zal de snoepjes dan positief blijven associëren, waardoor het makkelijker wordt om deze truc vaker te gebruiken. De Transporter bevat heerlijke kippenlever om de opname van medicatie te verbinden aan een extra smakelijke ervaring. De aangename geur, samenstelling en smaak zorgt ervoor dat het pilletje gemakkelijker opgenomen wordt. Voor kleinere honden kan je een stukje afsnijden en daarvan een bolletje kneden. 

Aanvullend diervoeder voor honden.

Samenstelling:

Granen, plantaardige bijproducten, vlees en dierlijke bijproducten, oliën en vetten

Analytische bestanddelen:

ruw eiwit 13.1%
ruw vet 6.6%
ruwe as 2.5%
ruwe celstof 0.2%
vocht 22.5%

Toevoegingsmiddelen:

  • smaakstoffen (8.40% gehydroliseerde kippenlever)
  • conserveermiddelen
  • kleurstoffen
  • antioxidanten

Het product is klaar om geserveerd te worden. 
Zorg voor voldoende vers drinkwater. 
Koel en droog bewaren.

Ca. 36 stuks/flacon

Voedingsadvies per dag:

Te gebruiken naargelang de aangegeven hoeveelheid medicatie. Verstop de pastille in de Transporter en knijp eventueel de uiteinden toe.

  • Het product is klaar om geserveerd te worden. 
  • Zorg voor voldoende vers drinkwater. 
  • Koel en droog bewaren.

Gerelateerde producten

Nieuw in de webshop

Onze merken

images (1) download SJEF_CUISINE_Logo download (4) 0f65f77df35bc7cc4139dcdb5bce06390978e430 images red-mills-leaderLogo TB_logo download (5) jarco Profine_zwart go-native laroy-logo-ddhome_200x131 download (3) LogofuerPG_2 download (2)

PetsYmotion dier & kado

iDEALpostnl